Over ons

De Emuca Group ontwerpt, vervaardigt en verkoopt een breed assortiment producten voor de meubel-, timmer-, ijzerwaren- en doe-het-zelfsector.

Dankzij onze commerciële hoofdkantoren in Valencia (Spanje), Padua (Italië), Chelmsford (Verenigd Koninkrijk), Nantes (Frankrijk) en Lissabon (Portugal) staan wij in direct contact met de laatste trends in de meubelsector en onze R+D+i-afdeling is erop gericht deze trends in onze producten tot uiting te laten komen.

Logistieke ruggengraat

Wij beschikken over een breed scala aan logistieke platforms met een oppervlakte van meer dan 21.000 m2, uitgerust met geavanceerde telematicasystemen, automatische verticale magazijnen en innovatieve orderbeheersystemen.

+ 450

expedities / dag

+ 14000

dozen / dag

28000

pallets

mapa

Internationale aanwezigheid

Wij hebben verkoopkantoren in Pádua (Italië), Valencia (Spanje), Chelmsford (Verenigd Koninkrijk), Nantes (Frankrijk) en Lissabon (Portugal) en twee logistieke centra met meer dan 25.000 m² met de meest geavanceerde systemen voor automatische opslag.


Dankzij deze logistieke infrastructuur kunnen wij onze Dropshipping-dienst in heel Europa aanbieden.

Gecertificeerde kwaliteit

Onze belangrijkste eis is kwaliteit: Alle producten die wij maken en verkopen voldoen aan de huidige Europese normen voor service, processen en product.

asdasDAS
Aanmelden voor notificaties
U bent aangemeld voor notificaties
U bent afgemeld voor notificaties
Klik om aan te melden voor notificaties
Bedankt voor het aanmelden!
U bent aangemeld voor notificaties
U zult geen notificaties meer ontvangen
Beheer Website Notificatie
AANMELDEN
AFMELDEN
Deblokkeer notificatie
Volg deze instructies om notificaties toe te staan.