Samen vooruit

De vele successen die de Emuca Group sinds haar oprichting heeft behaald, zouden nooit mogelijk zijn geweest zonder de steun van ons team van hoogopgeleide professionals die elke dag hard werken om de waarden die ons als bedrijf definiëren te verwezenlijken: uitmuntende service en individuele aandacht.

Emuca zorgt ervoor dat onze mensen meegroeien met het bedrijf, door permanente opleiding te bieden en kansen te creëren voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

image

Wilt u bij ons werken?

Ontdek de vacatures die wij op dit moment beschikbaar hebben of stuur ons je open sollicitatie.
 

Waar we naar op zoek zijn

Wij zoeken dynamische, positieve mensen met initiatief, die waarde hechten aan nieuwe uitdagingen en professionele en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, mensen die op één lijn zitten met onze waarden en die zich identificeren met ons bedrijfs-DNA.

Klantgerichtheid

Attitude, gevoeligheid en denkwijze gebaseerd op de behoeften van onze cliënten om hun tevredenheid te garanderen.

Proactiviteit

In staat zijn onze acties te voorspellen en te plannen om in behoeften te voorzien en risico's tot een minimum te beperken.

Aanpassing aan digitale verandering

Vermogen om nieuwe technologieën toe te passen om de efficiëntie in de processen van ons bedrijfsmodel te verbeteren.

Problemen oplossen

In staat om problemen effectief op te lossen met behulp van logica en ervaring.

Betrouwbaarheid

In staat om taken uit te voeren met een hoog niveau van precisie en kwaliteit. Smaak voor goed werk.

Wat bieden we aan?

Emuca zorgt ervoor dat mensen gelijktijdig in het bedrijf groeien door adequate permanente opleiding te bieden en kansen te creëren voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

image
  • Een multiculturele onderneming. Onze groep is internationaal aanwezig en dit bevordert het proces van culturele uitwisseling en de expatriatie van onze medewerkers om een toegevoegde waarde aan onze activiteiten te geven.
  • Een jonge, dynamische organisatie. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is slechts 35 jaar.
  • Een beleid van transparante informatie. Wij delen onze managementindicatoren met al onze medewerkers in real time, met behulp van verschillende technologische systemen.
  • Flexibiliteit op de werkplek. Onze werknemers hebben flexibele uurroosters en betalingssystemen en kunnen zelf de data voor hun vakantie kiezen.
  • Een betalingssysteem dat de verwezenlijking van doelstellingen erkent. Op individueel, team- en bedrijfsniveau. Al onze werknemers hebben een vast en een variabel deel van hun salaris.
  • Halfjaarlijkse competentie-evaluaties. Garanderen dat werknemers feedback krijgen over hun prestaties en informatie over hun professionele ontwikkeling.
  • Meer dan 1800 uur per jaar aan opleiding van het personeel, vooral in talen. Wij onderwijzen Engels en Frans in onze vestigingen.
  • Uitgebreide sociale uitkeringen. Ter aanvulling van ons betalingssysteem: hulp bij kleuterschoolbetalingen, geschenken bij de geboorte van een kind, beloningen voor lange dienst, enz.
image
Aanmelden voor notificaties
U bent aangemeld voor notificaties
U bent afgemeld voor notificaties
Klik om aan te melden voor notificaties
Bedankt voor het aanmelden!
U bent aangemeld voor notificaties
U zult geen notificaties meer ontvangen
Beheer Website Notificatie
AANMELDEN
AFMELDEN
Deblokkeer notificatie
Volg deze instructies om notificaties toe te staan.