Drawers

We bieden een breed assortiment ladeoplossingen voor binnen en buiten voor elke hoek van je keuken, garderobe, huis, badkamer en kantoor. We hebben een compleet, veelzijdig assortiment.

Geleiders voor laden

Je vindt een groot aantal stalen ladegeleiders van hoge kwaliteit met betere prestaties. Ze zijn verkrijgbaar met volledige of gedeeltelijke afzuiging en kunnen een zuiger bevatten voor een gedempte sluiting.

Hinges

Alle soorten scharnieren, retenties en sluitingen om maximaal aan je behoeften te voldoen in keukenmeubilair, garderobes, badkamers en kantoormeubilair. We zorgen voor de kwaliteit van onze producten en hebben de beste prijsvariatie.

Kabinetten

Wij helpen je om je kast te organiseren met elementen die je leven eenvoudiger en opgeruimder maken zonder dat het moeite kost. Onze producten en accessoires kunnen op maat worden gemaakt om je fantasie de vrije loop te laten en aan te passen aan je behoe

Sliding

We bieden u allerlei soorten apparatuur van meubelplankbeugels, aluminium deuren en frames, lambriseringssystemen en multimedia-accessoires.

Keuken

Wij vinden dat comfort, functionaliteit, design en organisatie bijvoeglijke naamwoorden zijn die hand in hand gaan met de keuken. Daarom oriënteren we onze producten op deze termen.

Assembly

In deze sectie vind je een groot aantal beschikbare elementen zoals koppelingen, excenters, achterbeugels, verbindingsbeugels, metrische schroeven, Eurokopschroeven, zelftappende schroeven.

Lighting

Licht is leven en verlichting is het hart van je meubels. Zodat je kamers persoonlijkheid en aanwezigheid krijgen, bieden we je verschillende armaturen zoals LED-wandlampen, aanpasbaar met warm of koud licht.

Handles

Handgrepen geven je kamer karakter en persoonlijkheid. We bieden je een grote verscheidenheid aan modellen in alle stijlen, van de meest avant-gardistische tot de meest traditionele.

Feet

Grote verscheidenheid aan elementen zoals wielen (met rem, zonder rem, met plaat, zonder plaat), decoratieve poten van verschillende materialen (aluminium, kunststof) en poten voor tafels (rond, vierkant, enz.).

Placard 74

Creëer je eigen kleedkamer met schuifdeursystemen met een zeer soepele, stille en schone schuifbeweging. We maken het je gemakkelijk door ook handgreepprofielen en dwarsbalken van aluminium aan te bieden.

Artikelen 1 - 36 of 36

Artikelen 1 - 36 of 36Loading

Aanmelden voor notificaties
U bent aangemeld voor notificaties
U bent afgemeld voor notificaties
Klik om aan te melden voor notificaties
Bedankt voor het aanmelden!
U bent aangemeld voor notificaties
U zult geen notificaties meer ontvangen
Beheer Website Notificatie
AANMELDEN
AFMELDEN
Deblokkeer notificatie
Volg deze instructies om notificaties toe te staan.