Maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR)

Wij willen onze manier van werken en ons engagement delen, met een bedrijfsmodel dat gericht is op kwaliteit, innoverend in oplossingen, met een duidelijke inzet voor duurzaamheid met het milieu en het leiden van het bedrijf naar efficiëntie.

Met een internationale ervaring van meer dan 35 jaar willen wij onze klanten op de belangrijkste Europese markten begeleiden, door hun onze commerciële kantoren in Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Spanje ter beschikking te stellen, evenals onze logistieke centra in Italië en Spanje , die in totaal meer dan 21.000 m2 beslaan, uitgerust met geavanceerde telematicasystemen, automatische verticale magazijnen en innovatieve systemen voor orderbeheer. Momenteel exporteren wij naar meer dan 50 landen.

Strategie en Bestuur

Bij Emuca stellen wij onze medewerkers, werknemers, klanten en leveranciers centraal in onze strategie, omdat wij geloven dat onze grootste toegevoegde waarde ligt in de mensen die ons vergezellen en met wie wij samenwerken. Wij weten dat luisteren naar uw behoeften essentieel is om een gedeelde waarde te genereren.

Wij onderhouden een constante en vlotte communicatie met onze verschillende belanghebbenden. Onze belangrijkste communicatiekanalen en informatiebronnen zijn: onze website www.emuca.es waar u een grote hoeveelheid informatie over het bedrijf kunt vinden en die rubrieken voor klanten en leveranciers heeft. Ook via de profielen van de sociale media en onze klantendienst.

Doelstellingen en thema's van de Verenigde Naties

In 2019 heeft Emuca gewerkt in de 10 actielijnen die door het ministerie van Werkgelegenheid en Sociale Zekerheid zijn vastgesteld en die geïntegreerd zijn in de Spaanse strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; zo heeft Emuca zich aangesloten bij het engagement om te evolueren naar een meer concurrerende, productieve, duurzame en inclusieve maatschappij en economie.

Voor 2020 heeft Emuca zich ten doel gesteld in dit opzicht door te gaan, waarbij zij zich prioritair committeert aan 6 van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

In deze lijn volgt zij de aanpak die als Responsible Family Business door de VN als "goede praktijk" is bekrachtigd en die de actielijnen op het gebied van arbeidsrechten uitzet, en haar voornemen verbreedt om diepgaand te werken aan andere aspecten die verwijzen naar het milieu, innovatie en infrastructuren en verantwoorde productie en consumptie.

Aanmelden voor notificaties
U bent aangemeld voor notificaties
U bent afgemeld voor notificaties
Klik om aan te melden voor notificaties
Bedankt voor het aanmelden!
U bent aangemeld voor notificaties
U zult geen notificaties meer ontvangen
Beheer Website Notificatie
AANMELDEN
AFMELDEN
Deblokkeer notificatie
Volg deze instructies om notificaties toe te staan.