Minimalistische keukens: hoe u die Scandinavische afwerkingen bereikt

De eenvoud van effen kleur, wit of zwart in minimalistische keukens met Scandinavische afwerkingen is de aantrekkingskracht die op het eerste gezicht opvalt bij het betreden van deze ruimtes die zijn ontworpen in Scandinavische stijl. Ja: vandaag hebben we het over minimalistische keukens. Dat Scandinavische tintje waar we van houden.  Ze gebruiken materialen die naar de puurheid van het natuurlijke neigen, zoals hout in lichte kleuren of geschilderd om dat vleugje continuïteit te geven. Ze zorgen voor die eenvoud in de voorgestelde indeling en de helderheid van het licht in de hoeken van de keuken die ons doen denken aan de Scandinavische stijl.  Als u op zoek bent naar de beste producten voor uw klanten om dit avant-gardistische design in hun keuken te bereiken, met het keurmerk van kwaliteit en elegantie dat Emuca biedt, dan heeft u ze. Ontdek hoe zij dit kunnen bereiken met deze essentiële details. 

Minimalistische keukens met Scandinavische afwerkingen: een voorstel om verliefd op te worden 

De details die het verschil maken tussen een ruimte in Scandinavische stijl en elke andere stijl hebben te maken met het verkrijgen van warmte en eenvoud in de ruimte. Dit zijn de kenmerken van een minimalistische keuken.  Dit kan worden bereikt door verlichting, de keuze van een wit kleurenpalet of effen kleuren zoals zwart. Ook door het gebruik van rechte en eenvoudige lijnen, met een strakke afwerking. Daarnaast zorgen industriële elementen voor een geraffineerde uitstraling en het gebruik van edele materialen zoals hout.  Omdat het een ruimte is die neigt naar zuiverheid en rust, is opslag van vitaal belang. Het is dus van cruciaal belang om schone ruimtes, vrije werkbladen en weinig contrasterende decoratieve elementen aan te houden.  Laten we deze must-have details voor minimalistische keukens met Scandinavische afwerkingen één voor één opsplitsen en uw klanten adviseren met de meest creatieve ideeën. 
Nueva llamada a la acción

Duurzame en edele materialen 

We zeiden al eerder dat voor deze stijl natuurlijke materialen met eenvoudige lijnen worden gebruikt. Het doel is te werken zonder opsmuk of decoratie, behalve een discrete handgreep. In het geval van laden, stalen poten voor meubels, onder andere.  De favoriete grondstoffen hiervoor zijn hout en staal. Ook kunt u voorstellen om materialen als lichtgekleurde spaanplaat, grijs en zwart te gebruiken, of het hout kaal te laten zodat het zijn nerven laat zien.  Dit type stijl staat niet haaks op de avant-garde en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenaccessoires. Daarom zult u zien dat materialen zoals zamak worden gebruikt, dat niet alleen duurzaam en corrosiebestendig is, maar ook veel wordt gebruikt voor de vervaardiging van beslag. 

Opbergruimte, laden en meer 

Om het perfecte ontwerp in minimalistische keukens met Scandinavische afwerkingen te bereiken, is het noodzakelijk dat uw klanten nadenken over alles wat te maken heeft met het opbergen en vrijgeven van werkbladen. Het idee is om de vloeibaarheid en lichtheid van de sfeer in het hart van elk huis is een punt van het grootste belang.  Hiervoor heeft Emuca meerdere opbergmogelijkheden. Kies echter als eerste optie voor die laden die meer ruimte besparen en een groot draagvermogen hebben. Het gebruik van ladeverdelers, die wij ook bij Emuca produceren, is een alternatief om het keukengerei in deze grote bakken beter te organiseren. 

Warme verlichting 

Minimalistische keukens met Scandinavische afwerkingen stralen licht en gezelligheid uit. Deze lichte ruimtes kunnen worden bereikt door te spelen met zowel natuurlijk licht als kunstlicht. Maak uw klanten hiervoor attent op het ruime aanbod aan geavanceerde LED-verlichting.  Van LED-strips, armaturen en alle benodigde elementen om de installatie veilig en effectief uit te voeren. Een kenmerk van deze installaties is dat ze niet alleen een goed verlichte omgeving creëren, maar ook een grote elektriciteitsbesparing garanderen. 

Industriële details 

De varianten van deze trend worden gehouden in eenvoudige voorstellen, met een hoge mate van avant-gardisme. Zo krijgen industriële details een plaats in minimalistische keukens met Scandinavische afwerkingen.  Dit zijn slechts enkele elementen die op het toneel verschijnen, waarbij staal of metaal de boventoon voert in poten, meer zichtbare handgrepen, metalen steunen, schalen en interne organisatoren. 

Conclusies over minimalistische keukens 

Zoals u ziet, zijn deze variabelen volledig beheersbaar en gemakkelijk te implementeren in elke keuken, groot of klein. In uw magazijnvoorraad kunt u deze topproducten van Emuca niet missen om de eenvoudige, warme en lichte uitstraling te bereiken die de hedendaagse keuken vereist.  Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u bij de aanschaf van producten om de Scandinavische afwerking te bereiken waar uw klanten naar op zoek zijn.   

Vond je het leuk? Deel het

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Nueva llamada a la acción

Sociale media

Wil je het laatste nieuws weten?

Categorieën

Nieuwste artikels

Verwante artikelen

Aanmelden voor notificaties
U bent aangemeld voor notificaties
U bent afgemeld voor notificaties
Klik om aan te melden voor notificaties
Bedankt voor het aanmelden!
U bent aangemeld voor notificaties
U zult geen notificaties meer ontvangen
Beheer Website Notificatie
AANMELDEN
AFMELDEN
Deblokkeer notificatie
Volg deze instructies om notificaties toe te staan.