Badkamertrends: ontdek de populairste trends van het moment

Er zijn veel voordelen als we het hebben over hoe de badkamertrends er voor 2023 uitzien. Het meest opvallende is dat u meer gelegenheid krijgt om uw klanten over deze ontwikkelingen te adviseren, wat deel uitmaakt van een kwalitatieve dienstverlening. Daarom willen wij bij Emuca dat u op de hoogte bent van deze trends en dat uw klanten weten hoe ze deze kunnen toepassen via het brede assortiment producten voor de badkamer dat deel uitmaakt van ons assortiment artikelen, meubels en complementen. Als starter kunnen wij u vertellen dat een van de kenmerken die dit jaar het meest in het oog zullen springen, de functie is die de badkamer krijgt. Ze evolueert tot een ruimte die niet alleen bestemd is voor persoonlijke hygiëne, maar ook voor ontspanning en genot. Laten we eens kijken waar het badkamerontwerp naartoe gaat.

Badkamertrends 2023: optimaal profiteren van comfort

Wat is er mooier dan een ruimte voor verzorging, ontspanning en rust. Welnu, uw klanten zullen de beste kwaliteit krijgen die u hen kunt geven met deze gids en tips om een praktische ruimte in hun huis te hebben. Maar waar hygiëne hoogtij viert en waar esthetiek niet wordt vergeten. Een van de voorstellen voor dit jaar is gedurfde kleuren, contrasterende texturen en afwerkingen zoals kranen. Het doel is om onderscheid en aandachtspunten te creëren die aangenaam zijn om naar te kijken en te gebruiken. Zuivere en strakke lijnen zijn een andere trend die sterk aanwezig zal zijn in het meubilair. Laden, verlichting, planken en handgrepen… allemaal op zoek naar persoonlijkheid, functionaliteit, orde en schoonheid. Laten we in detail zien hoe deze voorstellen worden geschetst en wat Emuca biedt om bij te dragen aan goed ontworpen ruimtes.
Nueva llamada a la acción

Ideeën voor dit jaar (en ons voorstel voor uw klanten)

Badkamertrends voor 2023 hebben betrekking op het creëren van praktische ruimtes, waar u kunt genieten van een moment van ontspanning. Daarom heeft de badkamer aan belang gewonnen in huis. Het is een ruimte van groot belang en van grotere omvang geworden.

Badkamertrends: de ruimte veranderen in een spa

In overeenstemming met de doelstelling om een ruimte voor ontspanning te creëren, is het badkamerontwerp ontworpen als een spa-ruimte. Verlichting speelt een belangrijke rol, evenals grotere afmetingen die vrije beweging mogelijk maken.

LED-verlichting en lichtpunten

Het assortiment LED-strips dat wij van Emuca aanbieden, is de ideale oplossing om de trends in verlichte badkamers te realiseren. Evenzo bieden wij verlichte spiegels met decoratieve of focusverlichting. Het doel is een sfeer van rust te creëren door middel van licht.

Natuur in badkamerafwerkingen

Natuurlijke materialen of materialen die doen denken aan de texturen en kleuren van de natuur krijgen dit seizoen een grote aantrekkingskracht. Lades met houten afwerking of die de kleuren van steen in de badkamer brengen zijn een alternatief dat aan dit uitgangspunt voldoet.

Functionele ruimte

Om rust te bieden moet de badkamer af van rommeligheid. In dit geval moeten bruikbaarheid en efficiëntie in elk detail aanwezig zijn, maar zonder overdaad of misplaatste accessoires. Hangende meubels zijn een constante in de badkamertrends, evenals de integratie van het badmeubel.
Opbergsystemen: sleutel tot badkamertrends De door Emuca voorgestelde laden met hun ongelooflijke opbergmogelijkheden vervullen deze functie perfect. Ze zorgen voor comfort en de nodige orde. Onze Scandinavische, minimalistische en klassieke lijnen sluiten aan bij de designtrend van dit jaar. Handige opbergruimtes, zachte sluiting, interne compartimenten en onberispelijke afwerking vormen onze badkamermeubellijnen.
bathroom accessories
Eenvoudige lijnen Rechte lijnen winnen terrein. Daarnaast de ruimtelijke amplitude die kan worden bereikt door de plaatsing van spiegels. Eenvoud zal de hoofdrol spelen, effen matte kleuren, tussen grijzen, bruinen, zwart of lichtere kleuren zullen een groot overwicht hebben. Aan de andere kant krijgt de minimalistische trend vorm, waarbij het gebruik van het noodzakelijke meubilair en de opslag van alle elementen die in het zicht staan, worden doorgevoerd. Laatste gedachten over badkamertrends Houd in gedachten dat klanten niet alleen een up-to-date locatie willen, maar ook meubilair en accessoires van kwaliteit, gemaakt van optimale en duurzame materialen, hardware die bestand is tegen vocht en voldoet aan hoge esthetische normen. Met elk van de producten die Emuca produceert, en die binnen de badkamertrends blijven, kunt u schoonheid, duurzaamheid en topkwaliteit bieden.

Vond je het leuk? Deel het

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Nueva llamada a la acción

Sociale media

Wil je het laatste nieuws weten?

Categorieën

Nieuwste artikels

Verwante artikelen

Aanmelden voor notificaties
U bent aangemeld voor notificaties
U bent afgemeld voor notificaties
Klik om aan te melden voor notificaties
Bedankt voor het aanmelden!
U bent aangemeld voor notificaties
U zult geen notificaties meer ontvangen
Beheer Website Notificatie
AANMELDEN
AFMELDEN
Deblokkeer notificatie
Volg deze instructies om notificaties toe te staan.